NEXT! Solution
18-09-2014

NYHED: NEXT! Solution


Preview: NEXT Solution  Kofoed & Co lancerer nu Danmarks førende kø- og mødesystem i en ny udgave!

Opgraderingen samler nye funktioner i én pakke
Baggrunden for en ny og forbedret version af vores populære kø, informations og mødeløsning NEXT er, at vi ønsker at give vores kunder en bedre og mere innovativ brugerflade. Samtidigt har vi samlet en lang række af de funktioner, som vores kunder har fået udviklet igennem de sidste par år, og tilbyder nu det hele i opgraderingen af NEXT. Således møder vores helt nye NEXT Solution de krav, som en moderne kommune - og især borgerservice og jobcenter - anno 2014, stiller til visitering af personlige henvendelser.

Af nye funktioner kan blandt andet nævnes et dashboard, hvorpå hvor man kan se realtids-statistik. 

Derved vil man eksempelvis kunne følge med i antallet af borgere i kø, den gennemsnitlige ventetid og den gennemsnitlige betjeningstid. 
Forbedret statistik
Statistik-delen i NEXT Solution er endvidere blevet væsentligt forbedret. Nu opereres der med filtre, hvorved man nemt og enkelt kan danne sine egne grafer efter behov.


NEXT Solution blev lanceret på Digitaliseringsmessen d. 25. september, hvor interesserede kunne kigge forbi stand A12 og få en gennemgang af den nyeste version af NEXT – nummer og mødeløsning.
NEXT Solution på Digitaliseringsmessen14

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen