NEXT Solution
09-03-2015

NEXT Solution er kommet godt fra start


De seneste uger har således budt på intet mindre end 6 installationer i henholdvis Gribskov-, Hillerød-, Varde-, Assens-, Allerød og Middelfart Kommune, som nu alle er blevet opgraderet til den nye version af vores populære kø- og nummersystem.

Kommunerne vil fremadrettet få glæde af en innovativ og bedre brugerflade, nye funktioner samt det integrerede udvidede statistikmodul.

NEXT er tilpasset de enkelte behov
Som altid har den indbyggede fleksibilitet i NEXT Solution betydet, at installationerne har adskilt sig fra hinanden. Borgerservice i Varde Kommune har således fået installeret en mindre receptionsløsning, mens man i Borgerservice i Gribskov Kommune ikke blot har opdateret, men også udvidet systemet med en delt skærmvisning. 

Assens borgerservice
Delt skærmvisning i Randers Kommune

Delt skærmvisning åbner for nye muligheder
Den delte skærmvisning betyder, at skærmen kan bruges til andet og mere end blot nummervisning og borgernes ventetid kan således opgraderes med eksempelvis visning af slideshows, aktuelle nyheder eller andet. 

NEXT samarbejder med Pronestors
I Allerød Kommune har opgraderingen til NEXT Solution endvidere ført til en succesfuld integration med Pronestors mødebooking. 
Integrationen betyder, at borgerne kan registrere deres ankomst via deres sundhedskort, hvorefter NEXT Solution automatisk kobler data sammen med Pronestors mødebooking. Dermed behøver sagsbehandlerne ikke at være logget ind som mødeparat, men får notifikationen om gæstens ankomst via deres e-mail. 

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen