NEXT Solution
19-05-2015

NEXT Klienten - nu med automatisk login


Automatisk log-in
Som et led i den seneste opdatering af NEXT Solution, har NEXT klienten fået tilført en helt ny feature i form af "automatisk login". Det betyder, at sagsbehandlere som installerer en ny MSI pakke (en ny NEXT klient med versionsnummeret 2.1.0.) fremadrettet kun vil skulle angive deres e-mail og adgangskode første gang de logger sig ind i klienten. Herefter vil systemet huske de indtastede oplysninger og automatisk logge den pågældende bruger ind i klienten.

Automatisk opstart
Linker man til NEXT klienten fra arbejdscomputerens "Start/Start-up" folder, vil det endvidere bevirke at NEXT klienten automatisk starter op sammen med computeren. Når der efterfølgende tændes for PC´eren, vil klienten automatisk starte og sørge for, at brugeren er logget ind og kan påbegynde dagens arbejde.
Automatisk login i NEXT klienten

Gælder kun NEXT Solution klienten
Bemærk, at denne nye feature udelukkende relaterer til NEXT Solution klienten og ikke login via browser. Det forudsætter endvidere, at man har installeret den nyeste version af NEXT Solution - som minimum version nummer 2.1.5547.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen