NEXT Solution
23-06-2015

Delt skærmvisning


Med den nye funktion delt skærmvisning kan I optimere ventetiden for borgerne.

Flere kommuner vælger delt skærmvisning

Den delte skærmvisning har i nogen tid været en del af borgerservicen i Randers Kommune, hvor man introducerede den fleksible løsning i efteråret 2014. Sidenhen har også Gribskov Kommune valgt at tilbyde en delt skærmvisning i deres Borgerservice og dermed øget serviceniveauet overfor borgerne.

To sektioner på skærmen
Den delte skærmvisning deler skærmbilledet i to sektioner, hvoraf den ene viser udtrukne numre på helt traditionel vis, mens den anden sektion kan indeholde alt fra servicemeddelelser, RSS feeds, videoer, vejrudsigten, tickers eller et diasshow. Alt indhold er naturligvis redigerbart og kan nemt og enkelt redigeres, slettes, erstattes eller udskiftes i det medfølgende program. Giv borgerne en bedre ventetid

Med delt skærmvisning kan man således opgradere borgernes ventetid og vise relevant indhold efter eget ønske. I Randers Kommune vises der eksempelvis aktuelle, lokale arrangementer på nummerskærmen, som dermed bruges til ekstern kommunikation med byens borgere.

Mere information
Vil du vide mere om muligheden for at tilføje delt skærmvisning til jeres eksisterende løsning, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Salgschef Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på e-mailen maja@kofoed.co eller ring på tlf. nr. 26 18 36 21.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen