NEXT Solution
07-07-2015

NEXT Solution er kommet til Bornholm


Bornholm Kommune fik i slutningen af maj installeret NEXT Solution som deres første køsystem nogensinde. Køsystemet vil fungere i kommunens Borgerservice og Jobcenter.

Møderegistrering med sundhedskort

Både borgere og medarbejdere kan se frem til en mere struktureret og brugervenlig ventetid på kommunen i fremtiden. Fx gør den nye møderegistreringsfunktion med sundhedskort, at borgerne automatisk registreres, så snart de kører deres sundhedskort igennem kortlæseren på standeren. Funktionen hjælper med en serviceminded visitering i Borgerservice, og den registrerer personlige møder med sagsbehandlere i Jobcenteret.


Samarbejde med de eksisterende servere

NEXT Solution systemet er blevet installeret, så det samarbejder med de allerede eksisterende servere i Bornholms Kommune.

Mere information

Hvis du vil vide mere om muligheden for at tilføje møderegistreringsfunktionen til jeres eksisterende løsning, eller du har spørgsmål omkring ovenstående information, så er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Tina Mikkelsen for en uforpligtende snak. Du kan få fat i Tina på tlf. 51 37 27 10 eller mail tina@kofoed.co.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen