NEXT Solution
17-09-2015

Køge og Glostrup opgraderer til den nyeste version af NEXT!


I Køge og Glostrup Kommune har de valgt at opgradere til den nyeste version af NEXT! der byder på en række smarte tiltag, som gør hverdagen nemmere for kommunerne.

Flere kommuner vælger at opgradere

I Køge har de blandt andet valgt at opgradere til den nyeste version af NEXT! for at kunne bruge den nye receptionsløsning, der giver borgerne mulighed for at få et nummer i kommunens reception.

Læs mere om den nye receptionsløsning.

Men Køge og Glostrup Kommune er ikke de eneste kommuner, der har valgt at opgradere til den nyeste version af NEXT! Fx har de i Gribskov Kommune og Randers Kommune stor glæde af at have delt skærmvisning. Med den delte skærmvisning kan kommunerne tilføje ekstern kommunikation til deres nummerskærme, så borgerne kan få relevante informationer, mens de venter.

Læs mere om den delte skærmvisning.

Kommuner med den nyeste version af NEXT! kan desuden gøre brug af den farvekodede statistik, der med grøn, gul eller rød farve signalerer, hvor lang ventetiden for borgeren er.

Læs mere om den farvekodede statistik

Baseret på kommunernes behov

Den nyeste version af NEXT! er baseret på de behov, som kommunerne har. Systemet er derved optimeret til at opfylde de ønsker, krav og forventninger, som kommunen har haft til deres kø-systemer.

Vil du høre mere om den nyeste version af NEXT!? Så kan du kontakte vores Salgschef Tina Holm Mikkelsen på tina@kofoed.co eller 51 37 27 10.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen