NEXT Solution
22-01-2016

Tilkøb sprogmodul til jeres NEXT-løsning


Den massive tilgang af flygtninge i Danmark har lagt et pres på landets kommuner, der skal servicere mange mennesker, der ikke taler dansk. En hjælp på vejen kan være at få installeret et sprogmodul til jeres NEXT-løsning.

Borgeren vælger selv sprog
Med sprogmodulet bliver det muligt for borgerne at vælge, hvilket sprog de ønsker at få informationer på, når de henvender sig ved NEXT-standeren. Borgerne kan individuelt vælge hvilket sprog, der skal vises på brugerfladen, og der er indlagt den sædvanlige NEXT!-fleksibilitet, som gør, at kommunen kan skifte og redigere, så brugerfladen altid passer til det aktuelle behov.

Sprogmodulet tilføjer muligheden for at vælge sprog på brugerfladen. Sprogmulighederne er vist med flagene i øverste højre hjørne. Når en borger klikker på flaget, ændres sproget på hele brugerfladen automatisk til det valgte sprog.

Anvendes til internationale studerende på Syddansk Universitet
Løsningen bliver allerede anvendt af blandt andet Syddansk Universitet, der grundet mange internationale studerende har brug for at kunne tilbyde deres services på forskellige sprog, og den installeres hos flere kommuner indenfor den nærmeste fremtid.

Mere information
Hvis I er interesseret i at få mere at vide om jeres muligheder for at tilkøbe et sprogmodul, skal I kontakte Salgschef Tina Mikkelsen på 51 37 27 10 eller tina@kofoed.co.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen