NEXT Solution
14-03-2019

Driftssikkert, stabilt & med fuld support


Selvom en del kommuner, uddannelsesinstitutioner og sundhedscentre i dag benytter sig af vores fleksible kø- og nummersystem, er det sjældent at supporttelefonen ringer!

Stabilt, driftssikkert & med fuld support   

NEXT Solution er sammensat af kvalitetsprodukter, hvilket sikrer en stabil ydeevne. Selve hardwaren – skærmen og bonprinteren – besidder en efterprøvet høj driftssikkerhed, hvilket gør NEXT Solution til et særdeles pålideligt system. Det er derfor heller ikke ofte, at supporttelefonen ringer, selvom NEXT Solution naturligvis er understøttet af en service, hvor man vil kunne få svar på tekniske spørgsmål og blive sat i forbindelse med en udvikler eller tekniker.

Som administrator af NEXT Solution har man endvidere adgang til en FAQ i administrationsdelen, som indeholder tips, video-guides og gennemgange af NEXT Solutions moduler. Derved kan man altid søge mere information om eksempelvis specifikke moduler, udskiftning af bonruller og generelt vedligehold af systemet. 

Såfremt man møder udfordringer, er man altid velkommen til at benytte sig af NEXT Solutions support-service, som er åben indenfor normal åbningstid, hverdage fra 9.00 - 16.00, på tlf: (+45) 28 14 31 25. 

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen