NEXT Solution
31-05-2016

NEXT Solution er på vej til Grønland


           NEXT Solution er på vej til "Kommuneqarfiup allaffia" - rådhuset i den grønlandske hovedstad Nuuk, hvor det fleksible kø- og nummersystem vil skulle hjælpe med at betjene borgerne i Grønlands største by - og i verdens næststørste kommune målt på areal: Kommuneqarfik Sermersooq. 

I løbet af august måned, vil Borgerservice på rådhuset i Nuuk få opstillet en standard NEXT Solution løsning - bestående af en touchstander, fire skrankedisplays samt integration til eksisterende nummerskærme. Derudover leveres NEXT Solution med et sprogmodul, som muliggør betjening af borgerne på grønlandskdansk og engelsk. 

Kom hurtigt i gang
Før NEXT Solution overhovedet når frem til Grønland, har Borgerservicemedarbejderne allerede stiftet bekendtskab med deres kommende kø- og nummersystem. Et demo-link, i kombination med et webinar, har givet brugerne en grundig introduktion til NEXT Solutions fleksible og innovative administrationsmodul. Dette øger ikke blot medarbejdernes kendskab til deres nye arbejdsredskab, men sikrer en hurtig igangtagning af NEXT Solution efter den egentlige installation.

Mere information
Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Salgschef Tina Holm Mikkelsen for en uforpligtende snak. Skriv til Tina på e-mailen tina@kofoed.co eller ring på tlf. nr. 51 37 27 10.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen