NEXT Solution
01-07-2016

Nyt fra NEXT


Det er ferietid, men NEXT Solution er fortsat i gang med at opgradere, installere og videreudvikle på det populære kø- og nummersystem. 

Lejre Kommune opgraderer borgerservicen
I Lejre Kommune har Borgerservice i knap et års tid været flyttet midlertidigt til Hvalsøhallen, mens Hvalsø Rådhus er blevet renoveret og ombygget. Nu, hvor Borgerservice flyttes tilbage til de nye omgivelser på Rådhuset i Hvalsø, er deres NEXT løsning ligeledes blevet opgraderet. Det betyder at Borgerservice i Lejre Kommune kan se frem til en lang række nye funktioner og arbejdsredskaber såsom et mødemodul, fuld integration med Outlook Exchange samt et sprogmodul. 
NEXT Solution i Lejre Kommune


NEXT til Nuuk

I det seneste nyhedsbrev fortalte vi, at vores populære kø- og nummersystem var på vej til Grønland, hvor Borgerservice i Nuuk så frem til at tage deres NEXT-løsning i brug efter sommeren. Det gør de stadigt - og bruger imellem tiden ventetiden på lære deres nye arbejdsredskab godt at kende via et link til et test-site.

Sermersooq Kommune har dog allerede besluttet sig for endnu en NEXT-løsning, som denne gang tilfalder Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv. 

Forvaltningen har ansvaret for borgerrelaterede opgaver, som særligt omhandler social- og arbejdsmarkedsområdet, og består af tre afdelinger som alle er placeret på samme adresse i Nuuk. Og ganske som med Borgerservice på rådhuset i Nuuk, er der allerede blevet fremsendt et demo-link som tillader medarbejderne hos Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv at ”træne” i deres kommende NEXT Solution miljø. Det betyder ikke alene, at medarbejderne er bekendte med administrationsmodulet inden opsætningen af NEXT Solution, men også at alle de indtastede oplysninger - såsom åbningstider, kategorier, tekster m.m. - blot overføres ved installationen på forvaltningen. 

Begge NEXT løsninger leveres endvidere med et sprogmodul, som gør det muligt at betjene borgerne på grønlandsk, dansk og engelsk.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen