NEXT Solution
04-01-2017

NEXT Solution går i nye retninger


Som brugere af NEXT Solution vil vide, består det fleksible nummer- og køsystem af en række elementer, som nemt kan tilpasses skræddersyes, opgraderes, udvides og formes efter behov. Dette gør det nemt for NEXT Solution at finde nye anvendelsesmuligheder, hvilket er sket adskillige gange i det forgangne år. 

Unikke løsninger, men samme udgangspunkt
Senest er NEXT Solution således blevet en del af Sundhedscenter Hjørring og
studievejledningen på University College Lillebælt, kommet indenfor murene i Vestre Fængsel samt er blevet integreret i borgerbetjeningen hos Teknik & Miljø i Sønderborg Kommune. Alle fire steder er udgangspunktet en standard NEXT Solution løsning, som blot er blevet tilpasset forholdene på stedet i henhold til kundens specifikke krav og ønsker.

Hos Sundhedscenter Hjørring gør man brug af en touchstander med et møderegistreringsmodul, som er tilpasset sundhedscenterets mange tilbud. Besøgende vil således nemt og hurtigt kunne få et overblik over de forskellige aktører på sundhedsområdet som Hjørring Sundhedscenter rummer og kan – enten via touchskærmen eller den integrerede magnetkortlæser – registrere sig til aftalte møder. 

Mødemodul med Exchange integration
NEXT Solutions mødemodul er også en del af løsningen hos Teknik & Miljøforvaltningen i Sønderborg Kommune, hvor man også har valgt at benytte en touchstander med integreret magnetkortlæser. For at gøre bookingprocessen ekstra smidig og automatiseret, har man endvidere valgt en løsning med fuld Exchange integration

  

 

Sundhedscenter Hjørring

Det betyder at møderegistreringsmodulet faciliterer integrationen imellem sagsbehandlernes Outlook-kalender og gæstens registrering ved ankomst – helt uden om NEXT klienten. Teknik & Miljøforvaltningens medarbejdere kan således booke og registrere møder i deres velkendte fagsystemer og lade NEXT Solution om at håndtere såvel som optimere møderegistreringsprocessen for borgere såvel som medarbejdere.


Vestre Fængsel
   Tilvalgsmoduler efter behov
I Vestre Fængsel, landets største arresthus, er NEXT Solution blevet en del af modtagelsen med opsætningen af en touchstander i indgangsarealet fængslets besøgscenter. Her vil besøgende således blive mødt af en simplificeret brugerflade med blot fire valgmuligheder.

Standeren er endvidere udstyret med et sprogmodul, så udenlandske besøgende selv kan vælge det sprog de ønsker at blive betjent på – et tilvalgsmodul som ligeledes er i brug hos studievejledningen på University College Lillebælt. Et lille flag-ikon på touchstanderen gør det muligt at trykke og derved ændre sproget på hele brugerfladen, hvilket er en elegant måde at imødekomme henvendelser på andre sprog ved mange udenlandske gæster. 

NEXT Solution forbedrer kundeservicen   
Som ovenstående understøtter, øger NEXT Solution kunde- såvel som medarbejdertilfredsheden samt understøtter ressourcemæssige optimeringer hvor end det opsættes og kan finde anvendelse i såvel detailhandlen som sundhedssektoren eller andre offentlige instanser. Vil du vide mere om, hvordan NEXT Solution kan hjælpe lige netop dig, så kontakt gerne Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen