NEXT Solution
03-01-2017

NEXT Solution er på vej til Færøerne


 

NEXT Solution er på vej til den nordlige del af Atlanterhavet - nærmere betegnet Tórshavn på Færøerne, hvor TAKS snart vil tage deres nye NEXT Solution løsning i brug. 

    

NEXT Solution er på vej til TAKS på Færøerne

I starten af det nye år vil TAKS, som er SKAT på Færøerne, få installeret deres nye nummersystem bestående af en touchstander med et tilhørende sprogmodul. Sidstnævnte muliggør betjening af borgerne på færøsk såvel som på engelsk. 

TAKS, som har valgt deres nye løsning ud fra et ønske om en velafprøvet, driftssikker og skalérbar nummerløsning med redigerbare brugerflader, er dog allerede i gang med at lære deres kommende kø- og nummersystem at kende via et demo-link, som giver brugerne hos TAKS fuld adgang til NEXT Solutions fleksible og innovative administrationsmodul. Efter installering af den fremsendte hardware, er TAKS således øjeblikkeligt klar til ibrugtagning af deres nye nummer- og informationsløsning.

Mere information
Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen