NEXT!
25-02-2014

Landets Jobcentre tager godt imod NEXT!


 

Efter at have installeret NEXT! i over 30 Borgerservice-centre, er løsningen nu også godt på vej til at blive udbredt til de danske jobcentre. 14 jobcentre anvender nu NEXT!, enten med en selvstændig løsning eller som en visiteringsmulighed, sammen med kommunens Borgerservice. 

NEXT! møderegistrering

Møderegistrering med sundhedsskort
Mulighed for at anvende sundhedskort i forbindelse med personlige møder og hvor medarbejdere der har et møde får vist borgerens cpr-nummer, har vist sig at være værdifuldt for jobcentre. Dels slipper medarbejdere for at holde øje med indkaldte gæster da de får en besked når borgeren er kommet, dels får de en besked om hvem gæsten er. Løsningen kan således også håndtere, hvis man som medarbejder skal tage et møde for en kollega. 

Et andet område hvor mødeløsningen ofte anvendes er i afdelingen for Teknik og Miljø. Her kan man arrangere en vagtordning således at man bemander en tilhørende visiteringsknap på touch-standeren.

Samlet set effektiviserer mødemodulet den personlige mødeproces, og sparer derved tid for receptionister og medarbejdere i Borgerservice.

 

 

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen