NEXT Solution
07-06-2017

Endnu en NEXT løsning til Nuuk


NEXT Solution er allerede en del af borgerservicen samt Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv i Nuuk, hvor det fleksible nummersystem har været i brug et halvt års tid.
Nu er endnu en NEXT Solution stander ved at tilbagelægge turen med skib til Grønlands største by, hvor Arbejdsmarkedskontoret vil være modtageren.

Arbejdsmarkedskontoret, Nuuk
Arbejdsmarkedskontoret i Nuuk har hidtil haft samme adresse som Forvaltning for Velfærd, Arbejdsmarked og Erhverv, hvorfra medarbejderne kender det fleksible kø- og nummersystem, men skal nu flytte lokation og får derfor deres egen NEXT Solution løsning opsat. 

Udnyt ventetiden
Det er forventet, at Arbejdsmarkedskontorets nye touchstander når frem til Nuuk i midten af juni, hvorefter det straks vil være klar til ibrugtagning. Via et demo-link, som giver medarbejderne hos Arbejdsmarkedskontoret fuld adgang til NEXT Solutions administrationsmodul, kan ventetiden udnyttes til at sætte kategorier op, angive åbningstider og tilrette tekster. Efter opsætning af den slanke touchstander samt skrankedisplay, er Arbejdsmarkedskontorets nye nummer- og informationsløsning således øjeblikkeligt klar til at visitere borgere.

Løsning med sprogmodul
Arbejdsmarkedskontorets nye kø- og nummersystem leveres naturligvis med et integreret sprogmodul, som gør det muligt for besøgende at vælge hvorvidt de vil betjenes på grønlandsk, dansk eller engelsk.

Mere information
Vil du vide mere om det fleksible kø-, nummer- og informationssystem, så er det altid muligt at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621. Det er endvidere muligt at bestille et eller flere gratis produktblade, som går i dybden med forskellige aspekter af NEXT Solutions anvendelsesmuligheder.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen