NEXT Solution
05-06-2017

Et populært valg


NEXT Solution betjener på nuværende tidspunkt intet mindre end 1.448.500 borgere i 30 kommuner, hvoraf mange både benytter sig af det populære kø-, nummer- og informationssystem i såvel Borgerservicecenteret som Jobcenteret. Derudover er NEXT Solution også nået til Grønland og Færøerne, indenfor murene i Vestre Fængsel samt betjener 28.000 studerende I studievejledningen på Syddansk Universitet samt University College Lillebælt.

Udbredt over hele landet
NEXT er repræsenteret i intet mindre end 30 af landets 98 kommuner, hvor Borgerservice og/eller Jobcenter benytter sig af det populære kø-, nummer og informationssystem til visitering af borgerne. Alle landets fem regioner har således indført NEXT Solution, som dog er særligt populært i Nordsjælland. Her gør ikke mindre end 9 ud af de 12 nordsjællandske kommuner brug af NEXT. 

Det øvrige Sjælland, fra den allerøstligste ende af Danmark - Bornholms Regionskommune – og Helsingør i det nordøstligste Nordsjælland, til Gribskov, Halsnæs, Hillerød, Allerød, Rudersdal, Gentofte, Furesø, Lyngby-Taarbæk i region Hovedstaden til Køge, Odsherred og Lejre Kommune i Region Sjælland, er dog også flot repræsenteret på kortet over NEXT installationer. 

   NEXT Solution - et populært valg

I Syddanmark har halvdelen af regionens 22 kommuner installeret NEXT, hvoraf flere kommuner har udnyttet det fleksible systems mange anvendelsesmuligheder. I Varde Kommune gør kommunens IT-afdeling således også brug af NEXT, mens man i Sønderborg Kommune har fået installeret en løsning hos de tre borgerservicecentre - i Sønderborg, Nordborg og Gråsten - samt hos kommunens Teknik og Miljøafdeling.

På samme måde har man udfordret det smidige system i Nordjylland, hvor NEXT har leveret en specialløsning til virksomheden KNAUF i Hobro, som leverer totalløsninger til den danske byggebranche. Her bruger man NEXT ved vareindleveringen, hvor systemet bruges til at optimere flowet af lastbiler med materiale-leverancer. I Hjørring, hvor borgerne er blevet mødt af NEXT i kommunens Borgerservice- såvel som jobcenter, har man endvidere installeret en løsning i Sundhedscenter Hjørring, hvor en touchstander med et møderegistreringsmodul fungerer som husets receptionist.

Mere Information
Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen