NEXT Solution
19-11-2017

Nye NEXT Solution moduler


Med tilføjelsen af et eller flere af NEXT Solutions tilkøbsmoduler, kan i nemt og hurtigt opdatere jeres eksisterende løsning med features som eksempelvis "Navneopslag via CPR" eller "Online Tidsbestilling". 

NYHED: Online Tidsbestilling
Tilføj et "Online Tidsbestilling" modul til jeres NEXT Solution løsning og lad borgerne springe køen over ved at bestille tid hjemmefra. I vælger naturligvis selv hvilke kategorier i gør tilgængelige for jeres  "Online Tidsbestilling" og kan selv definere antallet af medarbejdere der dedikeres til tidsbestillingen.

NYHED: Navneopslag via CPR
Et modul der i al sin enkelthed går det ud på, at en borgers navn bliver slået op i CPR-registret, hvis vedkommende bruger tastaturet på standeren til at angive CPR-nr. På den måde vil alle borgeres navne fremgå af klienten, uanset om de benytter sundhedskort eller tastatur.

Mere information
Læs mere om de forskellige tilkøbsmoduler her. Ønsker i en uformel snak om de forskellige moduler eller vil i bestille et tilkøb til en eksisterende NEXT Solution løsning, så ring gerne til Maja de Taeje på tlf. 2618 3621 eller send en e-mail til maja@kofoed.co

 

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen