NEXT Solution Online
26-03-2018

Lad borgerne bestille tid hjemmefra...


                    Online Tidsbestilling - et NEXT Solution modul

Tilføj "Online Tidsbestilling" til jeres NEXT Solution løsning og lad borgerne springe køen over...

Spar tid med nyt modul
Bestem selv hvilke kategorier der skal være tilgængelige for online tidsbestilling, redigerer nemt og enkelt tidsbestillingsmodulet i NEXT administrationen og effektiviser serviceringen af borgerne.

For borgerne betyder muligheden for online tidsbestilling, at der kan spares tid på at bestille en tid hos Borgerservice hjemmefra. Det er slut med at dukke op, blot for at ende i en kø. Med "Online Tidsbestilling" kan borgerne i ro og mag vælge et passende tidspunkt hjemmefra og møde op til en velforberedt sagsbehandler, der har sat tid af til den pågældende ekspedition. 

Med ”Online Tidsbestilling” bevæger borgerne sig således ubesværet fra tidsbestilling til service og vil opleve en mere effektiv servicering.

En win-win-situation
For sagsbehandlerne betyder tilføjelsen af ”Online Tidsbestilling”, at de kan allokere et antal medarbejdere til planlagte ekspeditioner, samt at disse kender dagens aftaler. Borgerne vil møde velforberedte medarbejdere, der ved præcis hvilken type henvendelse, der kan forventes.  

Omvendt vil sagsbehandlerne møde borgere, som har sluppet for den ventetid, der udgør så vigtigt et parameter for oplevelsen af tilfredshed med betjeningen.

Giv borgerne relevant info
Med det fleksible tidsbestillingsmodul er det endvidere muligt at viderebringe korte tekster eller links i korrespondancen med borgerne under tidsbestillingen; eksempelvis kan man ved pasbestilling således minde om, at der skal medbringes et vellignende foto samt linke til politiets regler for pasfoto.

Mere information 
Vil du vide mere om modulet "Online Tidsbestilling", eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, kan Maja de Taeje altid kontaktes for en uforpligtende snak. 

Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen