NEXT Solution Online
06-09-2018

Mere end halvdelen er blevet opgraderet...


Mere end halvdelen af alle vores NEXT Solution kunder er nu overflyttet til NEXT Solution Online, som er den nyeste version af vores fleksible kø-, nummer og mødesystem. Nøgleordene er fortsat driftsikkerhed, pålidelighed og service, blot i endnu højere grad.

Opdater & opgrader med NEXT Solution Online

Forbliv opdateret
Den hostede version - NEXT Solution Online – opdateres løbende og al nyudvikling udrulles automatisk til alle kunder, uden at det påvirker driften eller involverer IT-afdelingen. Brugerne arbejder således altid i den nyeste udgave af den fleksible kø-, nummer- og mødeløsning, og går derved ikke glip af forbedringer og nye funktioner.

Flere fordele
Den nye hostede løsning tilbyder det samme velkendte, fleksible og populære produkt - men med en række fordele. Systemet vil eksempelvis kunne supporteres udenom den normale drift, men indenom den normale åbningstid. Det betyder at der hurtigt og nemt kan tilsluttes nye moduler og tilføjes nye features, alt imens systemet er i brug.

Mere information
Vil du vide mere om en opgradering eller NEXT Solution Online generelt, er det altid muligt at kontakte Salgschef Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 26 18 36 21.  


COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen