NEXT Solution Online
01-10-2018

Få mere viden med nyt modul


CPR Stamdata modul - hvis i vil vide mere!

Vil I vide mere? Med tilføjelsen af et CPR stamdata-modul er det nu muligt at udtrække flere informationer om ekspeditioner i Borgerservice eller Jobcenteret.

Hvor det indbyggede statistikmodul i NEXT Solution giver et overordnet indblik i antallet af henvendelser, ventetider samt sagsbehandlinger pr. medarbejder, kan du med tilføjelsen af ”CPR stamdata” modulet få et langt mere detaljeret udtræk af informationer. Man kan således selv vælge, hvilke informationer der skal gemmes, på ekspeditioner der har et CPR-nummer tilknyttet.

Man kan angive at man ønsker at få udtrukket vejnavne, vejkoder, husnumre, etager, postnumre, bynavne og/eller kommunekoder i forbindelse med en ekspedition, hvilket kan give et nuanceret indblik i henvendelsen. Formålet kunne eksempelvis være at målrette kampagner mod bydele, såfremt udtræk fra CPR stamdata modulet understøtter et behov for øget information omkring digitale selvbetjeningsløsninger.
 
Udplukket af borgerens stamdata hentes vis Serviceplatformen og forudsætningen for det beskrevne undtræk er, at borgerens CPR-nummer er angivet.

Mere Information 
For yderligere information eller rådgivning omkring "CPR Stamdata" modulet, kontakt salgschef Maja de Taeje via e-mail eller ring på telefon 2618 3621.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen