NEXT Solution Online
18-02-2019

NEXT i nye rammer


Center for Træning og Rehabilitering i Køge Kommune

Nyopført center for Træning og Rehabilitering
Den første januar 2019 slog Køge Kommune dørene op til et helt nyt og 4000 kvadratmeter store genoptræningscenter, beliggende blot 1 minuts gang fra Køge Station. Centeret indeholder både genoptræning, daghjem med café og aflastnings- og genoptræningsboliger, hvor borgere kan få et midlertidigt ophold i trygge rammer, samt en sygeplejeklinik.

Hensigten med et nyt Center for Træning og Rehabilitering er, at det skal samle størstedelen af al genoptræning i kommunen på én adresse, så kommunens borgerne fremadrettet har én adgang til hjælp efter for eksempel et hospitalsophold.

Store forventninger
Med samlingen af borgerne forventes en mere smidig og effektiv rehabilitering- og genoptræningsproces, samt
bedre muligheder for samarbejde blandt centerets behandlere og personale. Til at understøtte et effektivt flow har Center for Træning og Rehabilitering opstillet en NEXT Solution møde- og infoløsning, som giver mulighed for selvvisitering, møderegistrering og tilpasset information.

Den valgte løsning består af en lav – og dermed handicapvenlig – touchstander, med et møde- samt et ”navneopslag via CPR”-modul tilkoblet. Mødemodulet adviserer husets terapeuter om borgernes fremmøde og adviserer – via et opslag - altid om den fremmødte borgers navn og CPR-nummer.

Der er således både blevet lagt vægt på at kunne yde en god service overfor såvel borgerne, samtidigt med at der har været fokus på at imødekomme terapeuternes ønske om et fleksibelt arbejdsredskab til møderegistrering af de besøgende.

Ønskes mere information?
Ring gerne på tlf. 2618 3621 hvis du gerne vil have yderligere information om NEXT Solution generelt eller ønsker at høre mere om en skræddersyet løsning til et sundhedscenter.

COPYRIGHT ©2019 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen