NEXT!
15-01-2014

NEXT! fortsætter sit indtog i landets kommuner


I udgangen af året der gik, blev NEXT! køsystemet en del af kundebetjeningen hos Borgerservice i Norddjurs og Allerød Kommune, samt opsat på jobcenteret i Assens og Rudersdal Kommune.

Borgerservice i Allerød Kommune har fået opsat 10                                                           NEXT tilpasses kommunernes behov
Som udgangspunkt leveres NEXT! som et integreret køsystem med touchstander og 42" informationsskærm, men skræddersyes og tilpasses altid den individuelle kommunes ønsker og forventninger. Således har Borgerservice i Allerød Kommune eksempelvis tilvalgt 10" skrankedisplays, mens Norddjurs Kommune har tilkøbt et møderegistreringsmodul, som afkorter ventetiden for både borgere og sagsbehandlere.

Touchstander og registrering med sundhedskort
I Assens Jobcenter, hvor man kender NEXT! køsystemet fra kommunens Borgerservice, har man valgt at opsætte en touchstander, hvilket også gælder Rudersdal Jobcenter. På sidstnævnte lokation, er standeren udstyret med en magnetkortlæser, som gør det muligt for besøgende at registrere sig med deres sundhedskort.

COPYRIGHT ©2018 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen