Anvend NEXT Solution på nye måder

Skræddersy, opgrader, udvid og form den ønskede NEXT Solution løsning, så det fleksible kø-, nummer og informationssystem modsvarer netop jeres behov og forventninger.

NEXT Solution på nye måder

NEXT! Solution har længe været den foretrukne kø, nummer og møderegistreringsløsning blandt landets kommuner, herunder borgerservice og jobcentre, men bliver i stigende grad anvendt hos andre offentlige instanser som SKAT, Direktoratet for Kriminalforsorgen, kommunale sundhedshuse samt uddannelsesinstitutioner.

Fællesnævneren for ovenstående kunder, er at de alle har fokus på at digitalisere, strukturere og optimere personlige henvendelser, øge kunde- såvel som medarbejdertilfredsheden samt effektivisere, strømline og forenkle møderegistreringsprocessen.

Lad NEXT Solution hjælpe jer med at spare tid og penge ved at gæster registrerer sig selv, fordel og udnyt de interne ressourcer bedre, tilbyd en langt smidigere kundeservice og få samtidigt nedbragt ventetiden for de besøgende.

Kontakt os for at høre hvordan NEXT Solution kan hjælpe netop jer og få en uforpligtende snak med Salgschef Maja de Taeje.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen