Touchstander

NEXT Solution Touchstander

Den slanke og aluminiumsprofilerede touchstander vil falde naturligt ind i de fleste miljøer og kan leveres som væghængt-, handicapvenlig eller traditionel stående model.

Touchstanderen kan endvidere leveres med en integreret magnetkortlæser, hvilket gør det muligt at aflæse et sundhedskort i standeren. I kombination med mødemodulet, kan magnet-kortlæseren således anvise en gæsts navn/CPR-nummer på en medarbejders skærm. Dermed adviseres man ikke blot om en gæsts ankomst, men ved også på forhånd hvem man modtager.

Designet på touchstanderen tilpasses altid kundens ønsker og vil således afspejle en virksomhed eller kommunes logo og farvetema.

Bemærk, at NEXT godt kan kobles på en eksisterende skærm eller fungere med nummerede skranker, hvorfor touchstanderen er det eneste obligatoriske element, såfremt man ønsker at indføre NEXT Solution.

Kontakt venligst Maja de Taeje såfremt du vil vide mere om de mange muligheder for opsætning af en NEXT Solution touchstander. Ring gerne på tlf. 2618 3621 eller send en e-mail til maja@kofoed.co

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen