NEXT Solution
10-11-2016

Sundhedscenter Hjørring får NEXT Solution


Hjørring Kommune har længe benyttet sig af NEXT på såvel kommunens Borgerservicecenter samt Jobcenter, men udvider nu med endnu en NEXT Solution løsning i form af en touchstander med et møderegistreringsmodul på Sundhedscenter Hjørring. 

Fremadrettet vil besøgende i sundhedscenteret, som rummer læger såvel som sundhedsplejersker, fysioterapeuter, jordemødre m.m. og dermed også huser flere forskellige aktører på sundhedsområdet, således selv kunne registrere deres ankomst og få et hurtigt overblik over de forskellige tilbud Sundhedshuset rummer. Mange borgere vil finde touchstanderen velkendt, eftersom den er lig med de standere der længe har været en del af selvbetjeningen på Hjørring Kommunes Borgerservicecenter og Jobcenter, men også nye brugere vil finde dens enkle brugerflade nem og overskuelig. Via standeren vil besøgende hurtigt kunne orientere sig om sundhedscenterets mange tilbud, trække et nummer til den rette sundhedsfaglige behandler, vælge sig til visitering eller registrere sig til møder hos sagsbehandlere og øvrigt personale. 

Møderegistrering via sundhedskort
Den NEXT Solution touchstander som fremadrettet vil møde borgerne i ankomstområdet i Sundhedscenteret, er endvidere udstyret med en magnetkortlæser, som gør det muligt for borgerne at scanne et sundhedskort ved deres ankomst. Herved kan gæsterne nemt og hurtigt registrere sig til aftaler og møder med det sundhedsfaglige personale, som vil modtage en notifikation på deres computerskærm ved gæstens ankomst.

Sundhedscenter Hjørring    

Såfremt det ønskes, kan standeren naturligvis også benyttes til møderegistrering uden anvendelse af et sundhedskort; i så fald vælger borgeren blot den medarbejder, den afdeling eller det team der ønskes ved brug af skærmens touch-funktion.

Vil du vide mere? 
Hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller du gerne vil høre mere om jeres mulighed for at få en lignende løsning, så er du meget velkommen til at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.
 

 

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen