NEXT Solution
02-03-2017

TAKS er kommet godt fra start på Færøerne


Torshavn from the Sea by D-StanleyBillede: "Torshavn from the Sea" af D-Stanley

Før det færøske skattevæsen kunne tage imod deres nye NEXT Solution løsning, havde de kommende brugere af systemet dog allerede skiftet bekendtskab med deres nye nummer- og informationsløsning via et demo-link.
Demo-linket giver ikke blot øjeblikkelig adgang til NEXT Solutions fleksible og innovative administrationsmodul – og dermed træning og indsigt i deres kommende arbejdsredskab – men gør det også muligt at gemme og overføre det arbejde der udføres i træningsøjemed. På den måde har TAKS medarbejdere kunnet klargøre kategorier, tekster, oprettet sagsbehandlere, åbningstider m.m. – og overføre det hele virtuelt efter installation af den egentlige hardware.
 

På den måde er TAKS nye løsning øjeblikkeligt klar til ibrugtagning og optimering af serviceringen af borgerne, når det færøske skattevæsen tager deres nye kø-, informations og nummersystem i brug.

Mere information
Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen