NEXT Solution
04-01-2018

NEXT Solution Online på Fredericia BibliotekI Fredericia Kommune har man flyttet opgaven med at lave pas- og kørekort til Fredericia Bibliotek, som dermed også har overtaget en NEXT løsning fra Fredericia Borgerservice.

Fra Borgerservice til bibliotek
Hvor det førhen var Borgerservice i Fredericia Kommune som varetog bestillingen af nye pas og kørekort, er opgaven således blevet overdraget til biblioteket. Flere medarbejdere fra Borgerservice er flyttet med, mens personalet på biblioteket også er blevet klædt på til at kunne håndtere og servicere borgere, der ønsker hjælp til pas og kørekort. 

For nemmere at kunne administrere den nye funktion, har Fredericia Bibliotek genanvendt en NEXT Solution touchstander fra Fredericia Borgerservice og blot opsat en ny brugerflade. Som brugere af NEXT Solution vil vide, kan det fleksible kø- og nummersystem nemt og enkelt redigeres og tilpasses kundens behov og ønsker, hvilket er præcis hvad Fredericia Kommune har gjort.

NEXT Solution Online
Det er dog ikke kun brugerfladen der har fået en renæssance, men også selve systemet der er blevet opgraderet til den nye hostede løsning: NEXT Solution Online. Fredericia Bibliotek har derved ikke blot opgraderet sikkerheden og supporten, men har endvidere sikret, at de altid har den nyeste version af løsningen kørende. 

Mere information
 
Vil du vide mere om NEXT Solution generelt, eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, kan Maja de Taeje altid kontaktes for en uforpligtende snak.
Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen