NEXT!
21-03-2012

Lejre Kommune installerer NEXT!


Lejre Kommune er den seneste kommune til at installere det intelligente køsystem NEXT! og derved sikre en optimeret borgerservice, med fokus på en mere smidig og effektiv betjening af borgerne.

Lejre Kommune - Rådhuset i Hvalsø

Sådan virker NEXT
Borgerne i Lejre Kommune vil fremover blive mødt af en touchstander, hvorpå man vil kunne vælge imellem en række servicemuligheder, som eksempelvis nyt pas, skat eller pension. Når borgeren har foretaget sit valg, printes der et nummer ud og borgeren vil nu kunne følge sin plads i køen via den store 42" infoskærm, som er en del af NEXT! løsningen. Når borgeren kaldes frem, vil små skrankedisplays endvidere anvise den rette skranke og borgerservicemedarbejder. 

NEXT! sikrer således borgerne en effektiv betjening med færre ventetid, en bedre service samt en mere positiv oplevelse af borgerservicen i Lejre Kommune.

En bedre strukturering med NEXT
NEXT! er dog ikke kun en god nyhed for borgerne i Lejre Kommune, men også for medarbejderne i kommunens Borgerservice. NEXT! muliggør en bedre strukturering af afdelingens ressourcer og sikrer en målrettet og effektiv betjening af borgerne, hvilket er til gavn for begge parter. NEXT! leveres endvidere med et statistikmodul, som fremadrettet vil give Lejre Kommune et værdifuldt indblik i serviceringen af borgerne og kan danne baggrund for nye tiltag og effektiviseringer.

Mere information
Vil du vide mere om NEXT eller har du spørgsmål til ovenstående informationer, er det altid muligt at kontakte Maja de Taeje for en uforpligtende snak. Skriv til Maja på maja@kofoed.co eller ring på tlf. 2618 3621.

COPYRIGHT ©2020 KOFOED & CO
Next - Kom forest i køen